Serveis

ServeisServeisServeisServeis

Li oferim un servei integral que li garanteixi un resultat òptim en el tractament de les plagues. Un cop contacti amb nosaltres via telefònica (938.044.551), fax (938.031.841) o correu electrònic (alemany@j-alemany.com), un dels nostres tècnics quedarà amb vostè per determinar un dia i hora de visita.

"Identificació" Un dels nostres tècnics es desplaçarà sense compromís a la seva finca o ubicació per determinar les afeccions parasitàries que pateixen els vegetals i el seu abast. En cas necessari s'analitzarà en laboratori fitopatològic les malalties no apreciables en l'observació ocular.

"Valoració" Li facilitem valoració tècnica i econòmica del tractament i moment de realització.

"Tractament" Finalment coordinem i desplacem el nostre personal qualificat i recursos tècnics per dur a terme el tractament fitosanitari més apropiat dels arbres i plantes afectades.

"Manteniment" Sabem la importància que té un correcte tractament de manteniment abans que sigui massa tard per controlar les afeccions dels arbres i arbusts. Per això ens encarreguem d'avisar als nostres clients de les plagues de temporada i afeccions puntuals durant l'any.

Es necessari fer una revisió dels arbres i plantes del seu jardí, i detectar possibles insectes, fongs, virus, carències …

Durant els mesos de primavera i estiu, a causa de la màxima proliferació d'insectes, és el moment de realitzar com a condició indispensable un control de les malalties i paràsits que ataquen els arbres i plantes del seu jardí, i detectar oportunament les causes que originen les plagues.

C. Calaf, 2 1º-3ª | 08700 Igualada, Barcelona

Tel. 938 044 551 | Fax 938 031 841

www.j-alemany.com | alemany@j-alemany.com

Formulari