Qui som

Qui somQui somQui somQui som

Alemany Fitosanitaris, és una empresa inscrita en el Registre Oficial d'Establiments i Serveis plaguicides de la Generalitat de Catalunya amb el número B0011-S, està al servei de la defensa contra plagues fitosanitàries des de 1977.

"La Nostra experiència acumulada ens permet garantitzar un servei efectiu, segur i al millor preu sense comprometre el medi ambient." 

El nostre personal professional ha superat els cursos de capacitació homologats conjuntament pels ministeris d'Agricultura, Pesca i Alimentació i de Sanitat i Consum, obtenint la titulació de manipuladors i aplicadors de productes fitosanitaris en els nivells Bàsic i Qualificat.

Disposem d'una flota pròpia de vehicles i adaptats per realitzar tot tipus de tractaments fitosanitaris en jardins públics i privats, arbrat urbà, etc. i coordinant operacions de major envergadura per a tractaments agrícoles i silvícoles amb avions i helicòpters sobre grans extensions de terreny.

Integrem tot el procés de servei del tractament: avaluació de la viabilitat, determinació de les afeccions, anàlisi fitopatològic en laboratori i tractament fitosanitari.

Informi sense compromís al telèfon: 938.044.551
C. Calaf, 2 1º-3ª | 08700 Igualada, Barcelona

Tel. 938 044 551 | Fax 938 031 841

www.j-alemany.com | alemany@j-alemany.com

Formulari